Naši paketi

Povejte vaše želje - mi vam jih uresničimo!

Korak po korak do končnega uspeha

TotalTalent Excellence Suite

Predstavljamo “TotalTalent Excellence Suite” – celovito rešitev, namenjeno poenostavitvi in večji učinkovitosti kadrovskih procesov znotraj organizacije.  Ko se podjetja razvijajo, se spreminjajo tudi zahteve po upravljanju talentov, človeških virih in splošni optimizaciji delovne sile. Naš paket je skrbno zasnovan, da ne le izpolni, ampak preseže te zahteve. Izkušeni strokovnjaki bodo poskrbeli za nemoteno integracijo vseh SuccessFactors modulov v paketu. 

Paket vključuje izbrane SuccessFactors module. Ti moduli skupaj ustvarjajo celovit ekosistem upravljanja s talenti znotraj “TotalTalent Excellence Suite.” Pokrivajo različne procese – od upravljanja podatkov o zaposlenih, zaposlovanja, učenja in razvoja zaposlenih do ocenjevanja uspešnosti, načrtovanja nasledstva, nagrajevanja ter onboardinga.

"TotalTalent Excellence Suite" ponuja vrsto ključnih prednosti, ki skupaj tvorijo celovito rešitev upravljanja s talenti.

Integracija in povezanost

Orodje povezuje ključne module med seboj in tako zagotavlja stabilnost preko enotnega sistema za upravljanja s talenti. Tako odpravlja izzive, povezane z uporabo različnih kadrovskih sistemov znotraj organizacije.

Celovito upravljanje s talenti

Ta pristop vključuje izbrane SuccessFactors module, ki skupaj ustvarjajo celovit ekosistem upravljanja s talenti – od upravljanja podatkov o zaposlenih, zaposlovanja, učenja in razvoja zaposlenih do ocenjevanja uspešnosti, načrtovanja nasledstva, nagrajevanja ter onboardinga.

Celostni pristop k uvajanju novih zaposlenih

Modul uvajanja zaposlenih na tej platformi zagotavlja personalizirane izkušnje s pomočjo multimedijskih vsebin in socialno integracijo. S tem se ustvari pozitiven prvi vtis kar vpliva na zadrževanje zaposlenih.

Odlična uporabniška izkušnja

Moduli so med seboj povezani tudi iz oblikovalskega vidika, kar omogoča praktično navigacijo, povečuje uporabnost sistema in zmanjšuje čas učenja tako za zaposlene kot za skrbnike kadrovskih procesov.

Robusten in prilagodljiv sistem

Sistem se brez težav prilagaja razvoju in rasti organizacij različnih velikosti in panog, ne da bi za to žrtvoval funkcionalnost ali zmogljivost.

Analitika in poročanje v realnem času

V paket so vključena orodja za takojšen vpogled v trende delovne sile, uspešnost zaposlenih in področja za izboljšave, kar omogoča odločanje v realnem času.

Avtomatizacija za učinkovitost

Avtomatiziran proces uvajanja, zaposlovanja in upravljanja s plačami, kar povečuje učinkovitost in zmanjšuje ročne naloge.

Nenehno izboljševanje in posodobitve

Platforma omogoča nenehno izboljševanje procesov preko rednih povratnih informacij in anket. Prav tako je zagotovljeno redno posodabljanje, kar pomeni hitro prilagajanje najnovejšimi kadrovskimi trendi in tehnološkimi napredki.

Strokovnost in podpora

Sodelovanje s certificiranim in zanesljivim SuccessFactors partnerjem, od katerega boste prejeli vso potrebno pomoč, usmeritve in posodobitve.

Globalna skladnost

V naši rešitvi so že vključene globalne zahteve glede skladnosti, vključno z zakonodajo o varstvu podatkov in lokalnimi delovnimi zakoni, kar zagotavlja skladnost podjetij z mednarodnimi standardi.

Vsi srečni, vsi zadovoljni

Zadovoljne stranke so naša največja prioriteta

Discover how you can accelerate the growth of your company with the SuccessFactors platform.

Let's have a chat