Dobrodošli v naši ekipi!

V naši ekipi se ne ustavljamo pri povprečnosti. Stremimo k ustvarjanju inovativnih rešitev ter premikanju meja na kadrovskem področju. Naša strast je doseganje vsakodnevnih dosežkov in neprestanem napredku. Sodelujemo s strankami iz različnih sektorjev in jim nudimo vrhunske rešitve, ki jim pomagajo doseči večjo učinkovitost in uspeh.

Prizadevamo si za ustvarjanje pozitivnega delovnega okolja, kjer se vsak posameznik počuti cenjen in ima možnost razvoja ter napredovanja. Verjamemo v moč timskega dela in spodbujamo kreativnost ter sodelovanje med sodelavci.

Če si želiš postati del dinamične ekipe, ki si prizadeva za odličnost in neprestan razvoj, te vabimo, da se pridružiš našem podjetju, da skupaj gradimo boljšo prihodnost na kadrovskem področju!

Pridruži se naši ekipi kot SAP SuccessFactors strokovnjak!

Iščemo motivirane in strokovno usposobljene kandidate, ki imajo izkušnje z implementacijo in upravljanjem platforme SAP SuccessFactors. Kot del naše ekipe boš sodeloval/-a pri izvajanju in prilagajanju rešitev našim strankam, pri čemer boš omogočil/-a njihovo uspešno uporabo platforme SuccessFactors za optimizacijo upravljanja človeških virov.

Če si navdušen nad tehnološkimi rešitvami, imaš izkušnje s SAP SuccessFactors in si želiš postati del dinamičnega tima, te vabimo, da se prijaviš. Ponujamo ti priložnost za osebno in strokovno rast v dinamičnem okolju, kjer se cenijo tvoje sposobnosti in inovativnost.

Pri nas dobite priložnost tudi tisti, ki ste še na začetku svoje karierne poti. Pomembno je, da ste motivirani, ste se pripravljeni učiti, radi delate v tako v skupini kot samostojno in ste se se sposobni prilagajati različnim zahtevam projekta.

Pridruži se nam

Skupaj oblikujmo prihodnost kadrovskih procesov!

Tvoja priložnost za napredovanje in doseganje strokovnih ciljev je le korak stran.

Klikni na spodnjo povezavo, izpolni obrazec in priloži svoj življenjepis še danes.

Za dodatne informacije in vprašanja smo ti veseljem na voljo.

Komaj čakamo, da se nam pridružiš!

Discover how you can accelerate the growth of your company with the SuccessFactors platform.

Let's have a chat