SuccessFactors

Povejte vaše želje - mi vam jih uresničimo!

Korak po korak do končnega uspeha

Vaš partner na poti do uspeha.

Odklenite potencial svoje organizacije s SuccessFactors storitvami!

Dosežite neprimerljiv uspeh z našimi strokovnimi implementacijskimi storitvami SuccessFactors. Kot izkušeni implementatorji razumemo ključno vlogo optimiziranih kadrovskih procesov pri poslovnem razvoju organizacije. S pomočjo modulov znotraj SuccessFactors platforme, prilagajamo rešitve, ki se ujemajo z vašimi edinstvenimi cilji.

Od poenostavitve upravljanja s talenti do izboljšanega sodelovanja zaposlenih, naše implementacijske strategije zagotavljajo, da vaša organizacija deluje z največjo možno učinkovitostjo. Prepričajte se o vplivu tehnologije najnovejše generacije v kombinaciji z našim specializiranim znanjem, ki bo vaše podjetje potisnilo proti nepremagljivemu uspehu.

Kontaktirajte nas še danes in se odpravite na pot proti trajnostni rasti, podprti s strani SuccessFactors rešitve.

Središče za zaposlene

Celoviti podatki o delovni sili na dosegu vaših rok. Poenostavljeni procesi človeških virov skozi celoten življenjski cikel zaposlenega.

Zaposlovanje

Učinkovite rešitve za zaposlovanje. Od zahteve za delovno mesto, spremljanja kandidatov in uvajanja.

Uvajanje zaposlenih

Učinkovitost, angažiranost in personalizacija. Dosežite pozitivne izkušnje zaposlenih, višje stopnje zadržanja in bolj produktivno delovno silo.

Spremljanje uspešnosti

Dvignite uspešnost zaposlenih s postavljanjem ciljev, povratno informacijo in pregledom. Ta SuccessFactors modul vključuje orodja za izboljšanje individualne in skupinske uspešnosti.

Razvoj zaposlenih in nasledstvo

Rast talentov po meri. Dostop do orodij za upravljanje nasledstva talentov in individualni razvoj.

Izobraževanja

Povečajte razvoj zaposlenih z modulom za učenje. Učinkovito ustvarjajte, upravljajte in spremljajte izobraževalne programe za izboljšanje vešččin in znanja vaših zaposlenih.

Nagrajevanje

Modul poenostavlja plačilo zaposlenih, usklajuje plačilne strukture z uspešnostjo in tržnimi merili za pošteno nagrajevanje in konkurenčno plačilo.

Integrirana platforma

SuccessFactors zagotavlja integrirano platformo za vse kadrovske procese, vključno z upravljanjem talentov, učinkovitostjo zaposlenih, učenjem in razvojem, načrtovanjem delovne sile ter analitiko. Ta integracija zagotavlja nemoten pretok podatkov in omogoča boljše odločanje po celotni organizaciji.

Tehnologija v oblaku

SuccessFactors je rešitev v oblaku, ki ponuja razširljivost, prilagodljivost in dostopnost. Uporabnikom omogoča dostop do kadrovskih informacij in orodij iz katerega koli kraja, kadarkoli in preko katere koli naprave z internetno povezavo, kar olajšuje delo na daljavo in sodelovanje.

Globalne zmožnosti

SuccessFactors podpira multinacionalna podjetja s svojimi globalnimi zmogljivostmi, vključno z večjezično podporo, skladnostjo z lokalnimi predpisi ter lokalizacijo procesov in vsebine. To zagotavlja doslednost in skladnost po celem svetu.

Upravljanje talentov

SuccessFactors zagotavlja robustna orodja za upravljanje talentov, vključno s pridobivanjem, uvajanjem, upravljanjem učinkovitosti, načrtovanjem nasledstva in nagrajevanjem. Ta orodja pomagajo organizacijam pritegniti, razvijati in zadržati vrhunski talent, kar povečuje produktivnost in zavzetost zaposlenih.

Podatkovno vodena analitika

S svojimi močnimi analitičnimi in poročevalskimi zmogljivostmi SuccessFactors omogoča organizacijam, da pridobijo dragocene vpoglede v svoje zaposlene in kadrovske procese. Ti vpogledi omogočajo odločanje na podlagi realnih podatkov, kar vodi k izboljšanim poslovnim rezultatom in strateškemu načrtovanju kadrov.

Personalizirana izobraževanja

SuccessFactors ponuja personalizirano izkušnjo učenja s svojim sistemom za upravljanje učenja (LMS), kar omogoča organizacijam, da zaposlenim dodelijo presonalizirane izobraževalne vsebine, glede na njihove vloge, veščine in preference učenja. To spodbuja stalno učenje in razvoj spretnosti.

Mobilnim napravam prijazno

Prijazno za zaposlene, ki do platforme dostopajo preko mobilnih naprav kjerkoli in kadarkoli. To izboljšuje uporabniško izkušnjo in produktivnost, še posebej za zaposlene, ki opravljajo delo na terenu.

Enostaven uporabniški vmesnik

SuccessFactors temelji na intuitivnem in uporabniku prijaznem vmesniku, ki olajša zaposlenim, managerjem in kadrovskim strokovnjakom navigacijo in uporabo različnih modulov in funkcionalnosti. Zadovoljni uporabniki in preprosta platforma.

Robustnost in prilagodljivost

Rešitev je izjemno razširljiva in prilagodljiva, kar omogoča organizacijam prilagajanje in rast brez omejitev. Ne glede na to, ali gre za prilagajanje rasti ali prilagajanje procesov za izpolnitev specifičnih zahtev, se SuccessFactors lahko brez težav prilagodi vašim organizacijskim potrebam.

Podprto s konstantnimi inovacijami

Ker je SuccessFactors del večjega sistema, je vpet v razvoj, inovacije in trende na kadrovskem tehnološkem področju. S posodobitvami se zagotavlja, da imajo uporabniki dostop do najnovejših funkcij, tehnologij in najboljših praks pri upravljanju talentov.

Vsi srečni, vsi zadovoljni

Zadovoljne stranke so naša največja prioriteta

Discover how you can accelerate the growth of your company with the SuccessFactors platform.

Let's have a chat