zaposlovanje

Odkrijte potencial naše rešitve za zaposlovanje, zasnovane za iskanje, vključevanje in zaposlovanje vrhunskih talentov po celem svetu.

Naša rešitev temelji na potrjenih dobrih praksah in skupaj z avtomatizacijo procesov zagotavlja izkušnjo, ki je usmerjena v kandidate, kar poenostavlja in pospešuje proces zaposlovanja.

Ključne značilnosti

Iskanje globalnih talentov:

Vključevanje kandidatov:

Celovito upravljanje prijav kandidatov:

Nadzorna plošča za analitiko v realnem času:

Uskladite svojo zaposlitveno strategijo z učinkovitostjo, angažiranostjo in spretnostjo pri pridobivanju globalnih talentov!

Opolnomočite vaše vodje, odgovorne za zaposlovanje

Izvedite več o SAP SuccessFactors zaposlitvenem modulu– celoviti rešitvi v oblaku, ki ponuja orodja za trženje oglasov, upravljanje delovnih tokov in bogate podatke, ki pomagajo zaposlovalcem privabiti in zaposliti vrhunske talente.

Nadgradite svojo taktitko pridobivanja talentov s pomočjo Successfactors rešitve

Odpravite se na transformacijsko potovanje pridobivanja talentov z našo vrhunsko rešitvijo za zaposlovanje in upravljanje s kandidati.

Ta rešitev v oblaku deluje tako, da brez težav izvaja iskanje, vključevanje in zaposlovanje vrhunskih talentov po vsem svetu. Od strateškega iskanja talentov na globalni ravni do celovitega upravljanja prijavljenih kandidatov. Naša rešitev postavlja v ospredje učinkovitost in angažiranost skozi celoten proces zaposlovanja.

Naša rešitev poenostavlja in pospešuje proces zaposlovanja, tako da zagotavlja nemoteno proces zaposlovanje tako za rekruterje kot za kandidate.

Rešujemo vsakodnevne izzive

Kaj lahko storimo za vas?

Središče za zaposlene

Celoviti podatki o delovni sili na dosegu vaših rok. Poenostavljeni procesi človeških virov skozi celoten življenjski cikel zaposlenega.

Uvajanje zaposlenih

Učinkovitost, angažiranost in personalizacija. Dosežite pozitivne izkušnje zaposlenih, višje stopnje zadržanja in bolj produktivno delovno silo.

Spremljanje uspešnosti

Dvignite uspešnost zaposlenih s postavljanjem ciljev, povratno informacijo in pregledom. Ta SuccessFactors modul vključuje orodja za izboljšanje individualne in skupinske uspešnosti.

Je vaš cilj širitev in rast podjetja?

Z optimiziacijo kadrovskih procesov lahko to dosežemo skupaj

Discover how you can accelerate the growth of your company with the SuccessFactors platform.

Let's have a chat