Izobraževanje

Okrepite razvoj zaposlenih z našim paketom za učenje. Enostavno implementirajte, spremljajte in predlagajte izobraževalne vsebine zaposlenim ter tako povečajte njihovo usposobljenost in konkurenčnost.

Modul omogoča uporabo različnih metod in tehnologij za poučevanje in učenje - od tradicionalnega poučevanja v učilnici, spletnega učenja, interaktivnih vaj, mentorstvo itd. Tak pristop omogoča prilagodljivost in učinkovitost pri izobraževanju, saj lahko udeleženci dostopajo do različnih virov in metod, ki ustrezajo njihovim potrebam in preferencam.

Ključne značilnosti

Možnost raznovrstnega učenja:

Možnost razširjenega sodelovanja:

Avtomatizirane dodelitve izobraževanj:

Prilagodljive učne poti:

Razvijte potencial SAP SuccessFactors Learning - kjer inovacija sreča izobraževanje. Kjer znanje zaposlenih predstvalja konkurenčno prednost.

Različne metodologije izobraževanj

Poiščite več informacij o rešitvi SAP SuccessFactors Learning in spoznajte, kako je lahko pot do učenja lažja, bolj relevantna in bolj prilagojena posamezniku.

Stopite na dinamično učno pot s SAP SuccessFactors modulom za izobraževanje

Personalizirajte učno pustolovščino, tako da združite različne metode izobraževanj, od formalnih do neformalnih, od klasičnih izobraževanj do online tečajev.

Razširite obzorja učenja s celovito rešitvijo, ki ne le upravlja tečaje, ampak ustvarja živahen ekosistem za partnerje in stranke ter hkrati spodbujaja neprestano rast skozi učenje.

V našem učnem vesolju je pot vsakega posameznika edinstvena s prilagodljivimi učnimi potmi. Tečaji se dinamično prilagajajo glede na napredek, obvladovanje veščin in poklicne ambicije, kultivirajoč kulturo nenehnega izboljševanja.

S pomočjo SAP SuccessFactors Learning modula spodbudite zaposlene, da stopijo na pot pridobivanja novih znanj, rasti in uspeha. Pridružite se ekspediciji že danes!

Rešujemo vsakodnevne izzive

Kaj lahko storimo za vas?

Zaposlovanje

Učinkovite rešitve za zaposlovanje. Od zahteve za delovno mesto, spremljanja kandidatov in uvajanja.

Uvajanje zaposlenih

Učinkovitost, angažiranost in personalizacija. Dosežite pozitivne izkušnje zaposlenih, višje stopnje zadržanja in bolj produktivno delovno silo.

Spremljanje uspešnosti

Dvignite uspešnost zaposlenih s postavljanjem ciljev, povratno informacijo in pregledom. Ta SuccessFactors modul vključuje orodja za izboljšanje individualne in skupinske uspešnosti.

Je vaš cilj širitev in rast podjetja?

Z optimiziacijo kadrovskih procesov lahko to dosežemo skupaj

Discover how you can accelerate the growth of your company with the SuccessFactors platform.

Let's have a chat