Uvajanje zaposlenih

Ali veste, da se več kot 80% novih zaposlenih odloči o svoji prihodnosti v podjetju v prvih šestih mesecih? Z našo rešitvijo za uvajanje novih zaposlenih (onboarding), vam omogočamo, da vrhunske talente že od začetka vključite v procese in tako zagotovite njihov uspeh.

Glavne značilnosti

Interaktivni portal za uvajanje:

Možnost brezpapirne dokumentacije za nove zaposlitve:

Učinkoviti prehodi zaposlenih:

Izboljšana izkušnja uvajanja zaposlenih:

Uvajanje zaposlenih je lahko enostavno - z našo rešitvijo so prehodi nemoteči in brezhibni, dokumentacija brezpapirna in uspeh zagotovljen.

Hitra vključenost novo-zaposlenih v podjetje

Oglejte si, kako SAP SuccessFactors Onboarding vodi notranje in zunanje nove zaposlene, jih povezuje z mentorji, vodji in sodelavci ter jim pomaga, da postanejo vključeni in produktivni člani organizacije v rekordnem času.

Stopite v odličnost uvajanja z Onboarding modulom

S pomočjo našega modula za uvajanje  boste brez težav vodili uvajanje zaposlenih in tako uspešno premagovali kritičnih prvih šest mesecev. Rešitev ponuja presonalizirano izkušnjo, prilagojeno posamezniku in postavlja temelje za dolgoročni uspeh.

Pozabite na težave z dokumentacijo – naš interaktivni portal za uvanaje  novih zaposlenih in internih prerazporeditev poskrbi za personaliziran sprejem, tako da zaposlene poveže s ključnimi informacijami, ki jih le-ti potrebujejo za uspešen prehod. 

Brez težav prehajajte skozi celoten življenjski cikel zaposlenega, od formalnih ureditev pred zaposlitvijo do hitrega vključevanja v podjetje po zaposlitvi. Naša rešitev je več kot le osnova, saj spodbuja tako formalne kot neformalne socialne mreže, ki so ključne za uspešno kariero.

Uporabite pristop, ki je osredotočen na kandidate in rezultate. V pomoč so vam že vgrajena orodja za zavzetost in avtomatizacijo.

Stopite v novo dobo odličnosti uvajanja, kjer uspeh ni le cilj, ampak utečen standard.

Rešujemo vsakodnevne izzive

Kaj lahko storimo za vas?

Zaposlovanje

Učinkovite rešitve za zaposlovanje. Od zahteve za delovno mesto, spremljanja kandidatov in uvajanja.

Središče za zaposlene

Celoviti podatki o delovni sili na dosegu vaših rok. Poenostavljeni procesi človeških virov skozi celoten življenjski cikel zaposlenega.

Spremljanje uspešnosti

Dvignite uspešnost zaposlenih s postavljanjem ciljev, povratno informacijo in pregledom. Ta SuccessFactors modul vključuje orodja za izboljšanje individualne in skupinske uspešnosti.

Je vaš cilj širitev in rast podjetja?

Z optimiziacijo kadrovskih procesov lahko to dosežemo skupaj

Discover how you can accelerate the growth of your company with the SuccessFactors platform.

Let's have a chat