Spremljanje uspešnosti

Opolnomočite svoje zaposleneo, da uspevajo skupaj z našo rešitvijo za spremljanje uspešnosti.

Ohranjajte svojo ekipo aktivno in osredotočeno na doseganje vaših poslovnih ciljev, tako da jih redno spremljate in iščete možnosti za izboljšave.

Glavne značilnosti

Upravljanje ciljev zaposlenih:

Redno spremljanje uspešnosti zaposlenih:

Natančne ocene uspešnosti:

Povratne informacije in priznanja v realnem času:

Povečajte svoje spremljanje uspešnosti s celostnim pristopom, ki usklajuje, navdihuje in spodbuja vaše zaposlene k odličnosti.

Povežite svoje zaposlene z njihovim namenom.

Več o naši rešitvi za upravljanje uspešnosti – kako lahko pomaga ohranjati motiviranost zaposlenih, da dosežejo najboljše rezultate si lahko ogledate v kratkem predstavitvenem videu.

Stopite v novo dobo spremljanja uspešnosti in odkrijte razliko, ki jo lahko naredi naša rešitev.

Stopite na navdihujočo pot spremljanja uspešnosti z našo inovativno rešitvijo v oblaku.

Preoblikujte način, kako se vaši zaposleni vključujejo v spremljanje uspešnosti, tako da spremenite cilje v navdihujočo pustolovščino, praznovanje uspehov pa z živahnimi vizualnimi elementi. Naj priznanje postane del vsakodnevne komunikacije ter tako spodbuja kulturo, ki ceni in priznava dosežke svojih zaposlenih.

Naša rešitev spodbuja sprotne izboljševanje preko privlačnih izzivov in zagotavlja, da vaša organizacija ostane usklajena z utripom zaposlenih. Spremljanje uspešnosti naj ne bo le administrativna nadloga temveč naj postane pozitivna izkušnja, ki navdihuje in spodbuja vašo ekipo, da doseže nove višine.

Naš inovativen pristop spodbuja preglednost in odgovornost, zaposlenim pa daje možnost, da prevzamejo nadzor nad svojo razvojno potjo. Vodje lahko zagotovijo pravočasne povratne informacije, kar spodbuja rast in razvoj zaposlenih. S celovitimi poročili in analizami lahko kadrovski vodje sprejemajo odločitve na podlagi tekočih podatkov in usklajujejo uspešnost z organizacijskimi cilji.

V današnjem hitrem poslovnem okolju organizacije potrebujejo več kot le sistem za spremljanje uspešnosti – potrebujejo strateškega partnerja. Z našo rešitvijo v oblaku odklenite celoten potencial vaših zaposlenih, spodbujajte kulturo sprotnih dosežkov in samozavestno dosezite zastavljene poslovne cilje.

Rešujemo vsakodnevne izzive

Kaj lahko storimo za vas?

Zaposlovanje

Učinkovite rešitve za zaposlovanje. Od zahteve za delovno mesto, spremljanja kandidatov in uvajanja.

Uvajanje zaposlenih

Učinkovitost, angažiranost in personalizacija. Dosežite pozitivne izkušnje zaposlenih, višje stopnje zadržanja in bolj produktivno delovno silo.

Središče za zaposlene

Celoviti podatki o delovni sili na dosegu vaših rok. Poenostavljeni procesi človeških virov skozi celoten življenjski cikel zaposlenega.

Je vaš cilj širitev in rast podjetja?

Z optimiziacijo kadrovskih procesov lahko to dosežemo skupaj

Discover how you can accelerate the growth of your company with the SuccessFactors platform.

Let's have a chat