Nagrajevanje

Osvežite strategijo nagrajevanja zaposlenih s pomočjo modula Nagrajevanje. Zasnovan je za zagotavljanje poštenega in konkurenčnega nagrajevanja vaših zaposleih po celem svetu.

Dosežite polni potencial svojih zaposlenih preko strateškega nagrajevanja. Dostopen je tudi z omejenim proračunom.

Ključne značilnosti

Pametno modeliranje proračuna in smernic:

Strateško načrtovanje nagrajevanja:

Nagrade in priznanja:

Napredno poročanje in analitika:

Pretvorite nagrajevanje zaposlenih v svojo strateško prednost. Formula za uspeh je v modulu NAGRAJEVANJE, kjer se načrtovanje, izvajanje in prispevki zaposlenih, ves čas usklajujejo.

Spodbudite zaposlene, da delajo na najboljši možni način

Oglejte si SAP SuccessFactors Compensation modul in spoznajte, kako vam lahko pomaga pri izvajanju plačnih strategij. Le-te vključujejo zaposlene, so usklajene s poslovnimi cilji ter vključujejo plačilo in nagrade na podlagi uspešnosti zaposlenega.

Odkrijte možnosti nagrajevanja zaposlenih!

Odpotujte na pot preobrazbe upravljanja s plačami, kjer inovacija sreča strategijo. Naša rešitev v oblaku omogoča privabljanje talentov, njihovo motivacijo in zadrževanje ključnih kadrov.

Brez težav upravljajte s plačnimi proračuni s pomočjo našega pametnega sistema, ki avtomatsko poišče optimalno ravnovesje med konkurenčnim plačilom in trenutno plačo. Poenostavite načrtovanje nagrajevanja z uporabniku prijaznimi orodji, konfiguriranjem delovnih tokov in pridobivanjem vpogledov v plačilne metrike. Tako zagotovite pravično nagrajevanje, ki je usklajeno s poslovnimi cilji podjetja.

Vstopite v čarobni svet nagrad in priznanj, ki spodbuja transparentno kulturo plačila za uspešnost. Naša napredna poročevalska orodja ponujajo vpoglede v trende in pametno izrabo proračuna.

V kraljestvu upravljanja s plačami vam ponujamo vznemirljivo potovanje, kjer plačila postanejo pustolovščina v strateški odličnosti. Nadgradite svoj pristop, osvobodite se običajnega in se nam pridružite pri raziskovanju.

Rešujemo vsakodnevne izzive

Kaj lahko storimo za vas?

Zaposlovanje

Učinkovite rešitve za zaposlovanje. Od zahteve za delovno mesto, spremljanja kandidatov in uvajanja.

Uvajanje zaposlenih

Učinkovitost, angažiranost in personalizacija. Dosežite pozitivne izkušnje zaposlenih, višje stopnje zadržanja in bolj produktivno delovno silo.

Spremljanje uspešnosti

Dvignite uspešnost zaposlenih s postavljanjem ciljev, povratno informacijo in pregledom. Ta SuccessFactors modul vključuje orodja za izboljšanje individualne in skupinske uspešnosti.

Je vaš cilj širitev in rast podjetja?

Z optimiziacijo kadrovskih procesov lahko to dosežemo skupaj

Discover how you can accelerate the growth of your company with the SuccessFactors platform.

Let's have a chat