043 compensation enlarged 1


Privabite, motivirajte in obdržite odlično usposobljeno, raznoliko in globalno delovno silo s strateškim pristopom nagrajevanja, tudi z omejenimi proračuni. Naša oblačna programska rešitev vam lahko pomaga izboljšati načrtovanje nagrajevanja, spodbuditi delovno silo in ustvariti kulturo nagrajevanja za uspešnost.

 

Motivirajte zaposlene, da delajo po svojih najboljših močeh

Oglejte si videoposnetek SAP SuccessFactors Nagrajevanje. Preberite, kako vam lahko pomaga pri zagotavljanju strateških programov nagrajevanja, ki angažirajo zaposlene, se prilagajajo poslovnim ciljem in zagotavljajo plače, bonuse in nagrade na podlagi uspešnosti.

 

Ključne značilnosti
 

Pametno modeliranje proračuna in smernic
Napoved in model osnovne plače, dodatkov in dolgoročnega spodbujevalnega načrta (LTIP) je oblikovan, da najde optimalno ravnotežje med konkurenčnim plačilom delavca in stroškom, ki ga podjetje lahko privošči. Dodelite proračune za podporo strateškim ciljem in različnim nivojem uspešnosti zaposlenih in uporabite priporočila da zagotovite, da so smernice za nagrade v skladu s proračunom.

  • Analizirajte in modelirajte proračune za nagrade
  • Natančno predstavite izplačila bonusov skozi leto
  • Pridobite popoln pregled porabe proračuna

Strateško načrtovanje nagrajevanja
Izdelajte in uresničite strategije nadomestil, s katerimi zaposleni sodelujejo in se prilagodijo poslovnim ciljem. Poenostavite načrtovanje nagrajevanja in zmanjšajte tveganje - z nastavljivimi delovnimi tokovi, pravili odobritve in preverjanjem veljavnosti. Uporabite metrike nagrajevanja, ustrezne podatke o zaposlenih in kalibracijska orodja za sprejemanje poštenih in objektivnih odločitev za plačilo.

  • Uporabite močna orodja za poenostavitev načrtovanja nagrajevanja
  • Pridobite takojšen vpogled v ključne metrike nagrajevanja in ustrezne podrobnosti zaposlenih
  • V svoji organizaciji si prizadevajte za dosledno izvajanje strategij nagrajevanja

Pomembne nagrade in priznanja
Ustvarite kulturo nagrajevanja za uspešnost in pokažite zaposlenim, da cenite njihove prispevke. Prilagodite kategorije nagrad vedenju, ki ga želite spodbuditi, določite ravni nagrad glede na potreben trud in jasno sporočite vrednost nagradnih paketov. Prav tako lahko prepoznate in nagradite dosežke zaposlenih in izjemne rezultate, takoj ko se pojavijo.

  • Ustvarite prilagojene kompenzacijske pakete
  • Sporočite upravičenost do bonusa in morebitnih nagrad
  • Omogočite vodjem in zaposlenim, da kadar koli prepoznajo potencial sodelavca

Preberite več>

 

OBIŠČITE NAS

Dejavniki Uspeha d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

STIK Z NAMI 24/7

Telefon: +386 (0)1 500-8118

Email: info@dejavniki.si

DELOVNI ČAS

Ponedeljek - Petek 

8:00 - 16:00