EX Engagement tablet RIGHT

 

 

 

Vpogled v angažiranost zaposlenih v realnem času

 

 

 

 

 

 

 

Zavzetost zaposlenih je merilo njihovega odnosa pri delu; kako razmišljajo, čutijo in delujejo v smeri, da pomagajo svojemu delodajalcu pri doseganju ciljev. Zavzetost zaposlenih je celovit način merjenja občutka zaposlenih do svojega delodajalca in delovnega mesta. V zavzetost zaposlenih lahko upoštevamo zadovoljstvo, srečo in zavezanost, ki skupaj pomagajo podjetjem, da čez svoje zaposlene dosežejo cilje. Bolj zavezeti zaposleni, skupaj s pravim naborom veščin in ustreznim delovnim mestom, vodijo do tega, da zaposleni in podjetja izpolnjujejo skupne cilje.


 043 enlarged image 1 

Pomagajte vodjam v vaši organizaciji, da izboljšajo zavzetost zaposlenih s sprotnimi vpogledi v tisto kam naj usmerijo pozornost za povečanje uspešnosti zaposlenih.

  • Izboljšajte zavzetost zaposlenih v celem podjetju;
  • Hitro ukrepajte, da odpravite težave z vpogledom v podatke v realnem času
  • Oglejte si, kako vaša dejanja vplivajo na produktivnost zaposlenih in KPI organizacije;
  • Dodajte vodjam dostop do podatkov in orodja za načrtovanje ukrepov;
  • Znižajte neželeno in drago fluktuacijo

 

 


Spoznajte program za zavzetost svetovnega razreda

 

Prilagodite izkušnjo

Z vpogledom v vsako izkušnjo, ki je pomembna vašim zaposlenim in ki je avtomatično posredovana vodjam v realnem času, lahko adekvatno ukrepate tukaj in zdaj. Povratne informacije zaposlenih se samodejno preslikajo na organizacijski diagram vaše organizacije, tako da lahko vsi vidijo vpoglede, ki so jim najbolj pomembni.

Pridobite povratne informacije zaposlenih na številne načine

Ustvarite program povratnih informacij tako, da svojim zaposlenim omogočite podajanje povratnih informacij kdaj in kako njimi ustreza. Naša razširljiva programska oprema za zaposlene, skupaj s predhodno vnaprej pripravljenimi strokovnimi vsebinami in vprašalniki, vam pomaga pridobiti nenehne povratne informacije zaposlenih, ki spodbujajo organizacijske spremembe.

Učinkovit vpogled, ki spodbuja spremembe

Povratne informacije zaposlenih spremenite v resnične izboljšave z dizajnirano analitiko za spodbujanje akcij. Ko podatki pridejo v sistem, boste videli, na katere ključne dejavnike se morate osredotočiti, da boste lahko imeli največji vpliv na zavzetost in tudi možnost sledenja svojim izboljšavam z orodji za načrtovanje ukrepov in nadaljnjimi vprašalniki utripa.


 DrillDown 01 final

 

Vaše podjetje je lahko kompleksno. Orodje za zavzetost ne sme.

Dovolite nam, da se za vas potrudimo, da z našim orodjem za hierarhijo organizacije preslikamo povratne informacije v vašo strukturo, ne glede na to, kako zapletena je. To pomeni, da so nadzorne plošče in rezultati vnaprej nastavljeni tako, da zagotavljajo prave podatke vsakemu vodji, ne le kadrovskem oddelku. Z 20+ filtri, ki jim omogočajo, da se seznanijo s povratnimi informacijami zaposlenih, lahko najdejo ključne dejavnike zavzetosti na vseh ravneh organizacije.

 

 

 

 

 

 

 

 


EX iQ imagePametna analitika za zavzetost zaposlenih

 

Poiščite skrite vpoglede globoko v sistemu povratnih informacij zaposlenih z iQ, našim mehanizmom napovedne inteligence, ki uporablja umetno inteligenco in strojno učenje za odgovore zaposlenih o zavzetosti v realnem času.

  • Opazite ključne besede in njihov pomen v komentarjih povratnih informacijah z analizo pomena besedila s Text iQ
  • Poiščite povezave med rezultati zavzetosti zaposlenih z zmogljivo statistično analizo v enem kliku s  Stats iQ
  • Zgodaj odkrijte težave z avtomatiziranimi opozorili o nevarnosti za kritične težave, kot je odhod zaposlenega s Predict iQ

 

 


 

 

OBIŠČITE NAS

Dejavniki Uspeha d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

STIK Z NAMI 24/7

Telefon: +386 (0)1 500-8118

Email: info@dejavniki.si

DELOVNI ČAS

Ponedeljek - Petek 

8:00 - 16:00