onboarding feedback

 

 

 

Izboljšajte izkušnjo uvajanja zaposlenih

 

 

 

 

  

 

 

 

Vprašalniki o uvajanju v zaposlitev merijo izkušnjo novih zaposlenih in pomagajo vodji izboljšati postopeke pri uvajanju novozaposlenog na delovnem mestu. Z zbiranjem informacij o vsaki novi osebi in sledenjem postavk, kot so zadovoljstvo, povratne informacije vodje in učinkovitost orientacijskih procesov, lahko vodje in HR strokovnjaki povečajo in optimizirajo procese, ki jih vsmerjajo v zaposlovanje in usposabljanje novih zaposlenih.


 new hire dashboard 1

Ustvarite temelje za uspešne ekipe z vgrajenimi vprašalniki in vpogledi, ki zmanjšujejo čas uvajanja, povečujejo produktivnost in spodbujajo zgodnje sodelovanje med novimi zaposlenimi.

  • Optimizirajte svoj postopek uvajanja s povratnimi informacijami in vpogledi novo zaposlenih;
  • Usmerite se na aktivnosti, ki imajo največji vpliv na ključne meritve, kot sta čas uvajanja in produktivnost;
  • S pomočjo vgrajenega načrtovanja ukrepov spremljajte vpliv svojih izboljšav in jih držite na pravi poti.

 

 

 

 

 

 


Ključni elementi učinkovitih platform za uvajanje zaposlenih

 

Bistvo v enem kliku. Največja prilagodljivost

Z vnaprej pripravljenimi vprašalniki, nadzornimi ploščami in vsebino, ki so jo oblikovali strokovnjaki v nekaj klikov sprožite svoj program povratnih informacij s platformo Qualtrics XM. Potrebujete spremembe? Brez težav - program za uvajanje v zaposlitev lahko hitro in enostavno prilagodite z našim intuitivnim graditeljem anket in nadzornih plošč.

Vpogledi v realnem času. Samodejno dostavljeno.

Avtomatizirajte svoj program za povratne informacije z API-ji v svoj HRIS. Samo nastavite pogoje in novi zaposleni bodo prejeli zahteve za povratne informacije vsakič ob pravem času. Njihovi odzivi bodo samodejno zapolnili poročila in nadzorne plošče, tako da bodo HR strokovnjaki in menedžerji vedno seznanjeni s tem kako dihajo novo zaposleni.

Vpogledi, ki spodbujajo resnične rezultate zavzetosti

Povratne informacije o uvajanju spremenite v oprijemljive izboljšave z vpogledi v realnem času in intuitivnimi nadzornimi ploščami, ki pomagajo vodjam in HR strokovnjakom slediti njihovim izboljšavam skozi čas.


 employee lifecycle image

 

Programi uvajanja, ki puščajo sled na celoten življenski cikel v organizaciji

Začnite uvajati nove ljudi na pravi način in spremljajte vpliv svojega programa za uvajanje skozi celoten življenjski cikel zaposlenih. Z vsemi povratnimi informacijami na platformi Qualtrics XM ™ boste lahko videli, kako izboljšave vašega uvajalnega programa vplivajo na ostale programe začev od zavzetosti pa do produktivnosti, razvoja in fluktuacije.

 

 


Stat Graph2x

 Pametna anatlitika. Avtomatizirana.

 

Zaznajte vzorce v svojih podatkih in samodejno prepoznajte izboljšave programa za uvajanje novo zaposlenih, ki bodo imele največji vpliv. Z iQ - našim mehanizmom za napovedno inteligenco - dobite napredno statistično, napovedno in analitično obdelavo besedila - ne da bi morali kaj storiti.

 

  • Analitika besedila – Obdeluje na tisoče komentarjev namesto vas in vam pokaže trende ter ključne besede teh komentarjev.
  • Statistična analitika – Razumevanje zapletenih odnosov med več spremenljivkami z enim samim klikom. Statistika iQ samodejno izbere ustrezne teste in rezultate predstavi tako, da jih lahko razumejo vsi v vaši ekipi.

 


 

 

OBIŠČITE NAS

Dejavniki Uspeha d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

STIK Z NAMI 24/7

Telefon: +386 (0)1 500-8118

Email: info@dejavniki.si

DELOVNI ČAS

Ponedeljek - Petek 

8:00 - 16:00