EX Engagement tablet RIGHT

 

 

 

Pridobite hitre in pogoste povratne informacije zaposlenih s sistemom utrip vprašalnikov

 

 

 

 

 

 

Kljub temu, da so celotni programi za merjenje zavzetosti zaposlenih izjemno učinkovita metoda za zagotavljanje trdnih vpogledov v zavzetost, lahko so tudi omejeni v svoji prilagodljivosti in zmožnosti zajemanja pogostih sprememb v zavzetosti in izkušnjah zaposlenih. Dejansko si organizacije ne morejo več privoščiti, da na zbiranje podatkov o zaposlenih in organizaciji čakajo leto ali dve. Vprašalniki o utripu med zaposlenimi so rešitev za pogostejše, gibčnejše in učinkovitejše povratne informacije zaposlenih za spodbujanje vpliva organizacije.


 043 enlarged image 1 

Približajte se resnični zavzetosti zaposlenih in spremljajte njene izboljšave skozi čas s pogostejšimi povratnimi informacijami zaposlenih. Z Qualtrics vprašalniki utripa med zaposlenimi lahko merite nihanja v zavzetosti in pospešite izboljšanje izkušnje hitreje kot kdaj koli prej.

  • Pogosto, hitro in enostavno merite izkušnje zaposlenih in organizacijsko klimo;
  • Spremljajte napredek kadrovskih pobud na celem podjetju, kot so vključevanje in raznolikost ali razvoj kariere;
  • Zbirajte stalne povratne informacije zaposlenih o določenih projektih.

 


Moč vprašalnikov za merjenje utripa med zaposlenimi

 

Prisluhnite svojim zaposlenim

Z enostavnim orodjem za izdelavo vprašalnikov, že obstoječimi podatki na platformi in intuitivnim upravljanjem evidencom zaposlenih vam neprekinjeni utripni programi omogočajo učinkovite in stalne vpoglede v zaposlene, da dosežete boljšo izkušnjo.

Zberite pogoste vpoglede v realnem času

Odločitve sprejemajte na podlagi vpogledov v realnem času z nadzornimi ploščami na podlagi vlog, ki HR strokovnjakom in vodjam pomagajo, da pogosteje delujejo na podlagi povratnih informacij zaposlenih. Z vgrajeno in avtomatično analitiko, detaljnim poročanjem in robustnim filtriranjem lahko celo najbolj zapletene organizacije hitro pridobijo takojšno razumevanje svojih zaposlenih.

Vpogledi, ki zajemajo celo organizacijo

Spremenite svoj vpogled v poslovni učinek z vgrajenimi orodji in strokovnim znanjem za načrtovanje ukrepov, ki vašim menedžerjem pomagajo izvajati izboljšave in spremljati napredek ukrepov, ki bodo izboljšali izkušnjo zaposlenih.


 

DrillDown 01 final

 

 

Programska oprema za anketiranje podjetja, kjer imate nadzor

Nadaljujte z nadzorom izkušenj zaposlenih s programsko opremo za anketiranje profesionalnega razreda, ki je lider na tem področju. Izbirajte med vnaprej sestavljenim programom ali v nekaj minutah ustvarite, preizkusite in prilagodite vprašalnik, ne da bi morali kodirati ali imeti IT podporo. Z več vrstami vprašanj, vgrajenimi podatki, napredno logiko razvejanja in prikaza, sprožilci in vse to na mobilni napravi še nikoli ni bilo lažje postaviti glas zaposlenih v središče najbolj kritičnih odločitev.

 

 

 

 

 


Annotation 2020 06 01 115322

 

 

Pametna analitika vedno na voljo

 

Poskrbite, da bodo vaše vodje dobili vpogled v vprašalnike utripov njihovih zaposlenih z iQ - našim mehanizmom za napovedno inteligenco, ki z umetno inteligenco oblikuje nadzorne plošče utripov. iQ samodejno analizira in prikaže ključne vpoglede zaposlenih v podatke. Z napredno statistično, napovedno in analitiko besedila boste takoj vedeli, katere ukrepe boste sprejeli, da bodo imeli največji vpliv na KPIje vaše organizacije.

 

 


 DrillDown 01 final

Spodbujajte izboljšave v celotnem podjetju

Omogočite vodjam, da spodbujajo spremembe in spremljajo napredek. S prilagodljivimi in vnaprej sestavljenimi akcijskimi načrti lahko vodje določijo roke, sodelujejo z drugimi vodji ali člani ekipe in definirajo posebne naloge, ki jih morajo opraviti za doseganje rezultatov.


Tudi njih boste lahko usmerjali s poročili o načrtovanju ukrepov, ki olajšajo sledenje napredku po skupinah, oddelkih in skupini opravil, tako da boste lahko videli, kam morate usmeriti svojo energijo, da boste vodjam pomagali dosežt njihove izboljšave.

 

 


 

 

OBIŠČITE NAS

Dejavniki Uspeha d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

STIK Z NAMI 24/7

Telefon: +386 (0)1 500-8118

Email: info@dejavniki.si

DELOVNI ČAS

Ponedeljek - Petek 

8:00 - 16:00