trainingsurvey software 02

 

 

 

Izboljšajte svoje programe usposabljanja zaposlenih

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Vprašalniki za usposabljanje in razvojne ocene pomagajo organizacijam izmeriti učinkovitost svojih programov usposabljanja in razvoja ter določiti kaj je treba izboljšati. Ne glede na to, ali želite oceniti uspeh prodajnega usposabljanja, spletnega tečaja ali katerega koli drugega načina usposabljanja, vam lahko vprašalniki s povratnimi informacijami o usposabljanju izmerijo reakcije udeležencev za izboljšanje vsebine in učnega načrta, hkrati pa povečajo učenje udeležencev in zmanjšajo stroške.


 trainingsurvey software 01

Razvijte sposobnosti svojih zaposlenih z optimiziranimi tečaji usposabljanja, ki prinašajo oprijemljive rezultate pri uspešnosti in razvoju v celotni organizaciji.

  • Razumevanje učinkovitosti usposabljanja in kako vaši tečaji vplivajo na najpomembnejše ključne kazalnike uspešnosti vaše organizacije;
  • Izboljšajte učne rezultate z ocenjevanjem po usposabljanju in sledite prenosu usposabljanja skozi čas;
  • Spodbujajte izboljšave uspešnosti s povezovanjem podatkov o usposabljanju in uspešnosti zaposlenih.

 

 

 

 

 

 


V realnem času avtomatizirani vpogledi v ocenjevanje usposabljanja

 

Vpogled v usposabljanje, brez usposabljanja

Zaženite vprašalnik o usposabljanju in ocenjevanju s klikom na gumb z vnaprej vgrajenimi programi strokovnega usposabljanja dodanim na XM platformo. Na voljo boste imeli vse, kar potrebujete za začetek in če boste potrebovali spremembe, je to enostavno - preprosto prilagodite svoj program z ustvarjalnikom vprašalnika in nadzorne plošče.

Podatki za prave ljudi. V pravem času.

Vpogled v usposabljanje samodejno delite z ljudmi, ki jih najbolj potrebujejo. Vse vaše povratne informacije so v realnem času posredovane HR strokovnjakom in vodjam s prilagodljivimi nadzornimi ploščami, ki temeljijo na vlogah.

Avtomatizirane povratne informacije in poročanje vam pomagajo meriti tehnologijo in ne ljudi

Prilagodite svoje vpoglede v trening z avtomatizacijo povratnih informacij in poročanja. Z API-ji v vašem sistemu HRIS bodo zaposleni samodejno prejeli zahtevo za povratne informacije ob pravem času, odgovori pa bodo samodejno napolnili vaše nadzorne plošče in poročila, ko bodo prišli.


 employee lifecycle image

 

Izboljšave na vseh stopnjah življenjskega cikla zaposlenega

Ugotovite kako vaši programi usposabljanja vplivajo na vse, od razvoja zaposlenih do časa uvajanja, zavzetosti in fluktuacije. Z vprašalniki o usposabljanju na isti platformi kot povratne informacije drugih zaposlenih boste lahko povezali podatke in ugotovili, kako vaši programi usposabljanja vplivajo na vsako stopnjo življenjskega cikla zaposlenih.

 

 


Stat Graph2x

 Pametna anatlitika. Avtomatizirana.

 

Zaznajte vzorce v svojih podatkih in samodejno prepoznajte izboljšave programa za usposabljanje in ocenjevanje, ki bodo imele največji vpliv. Z iQ - našim mehanizmom za napovedno inteligenco - dobite napredno statistično, napovedno in analitično obdelavo besedila - ne da bi morali kaj storiti.

 

  • Analitika besedila – Obdeluje na tisoče komentarjev namesto vas in vam pokaže trende ter ključne besede teh komentarjev.
  • Statistična analitika – Razumevanje zapletenih odnosov med več spremenljivkami z enim samim klikom. Statistika iQ samodejno izbere ustrezne teste in rezultate predstavi tako, da jih lahko razumejo vsi v vaši ekipi.

 


 

 

OBIŠČITE NAS

Dejavniki Uspeha d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

STIK Z NAMI 24/7

Telefon: +386 (0)1 500-8118

Email: info@dejavniki.si

DELOVNI ČAS

Ponedeljek - Petek 

8:00 - 16:00