exit interview survey software 1

 

 

 

Ugodnosti zaposlenih. Zasnovan za zaposlene. Od samih zaposlenih.

 

 

 

 

 

 

 

Analiza ugodnosti zaposlenih je raziskovalni projekt, ki ga organizacije izvajajo za ugotavljanje trenutnega zadovoljstva s svojimi paketi ugodnosti. To običajno obravnava vaš obstoječi paket ugodnosti kot del celotnega kompenzacijskega paketa in oceni tako uporabo kot zadovoljstvo zaposlenih ter je bistveni del privabljanja in ohranjanja talentov. Nedavna študija Glassdoor je pokazala, da 60% ljudi meni, da so ugodnosti glavni dejavnik pri odločanju o ponudbi za zaposlitev, medtem ko bi 80% menilo, da bi sprejeli nižjo plačo v zameno za večje ugodnosti. Ročna analiza lahko traja več mesecev, večina organizacij le enkrat na leto pregleda njihove prednosti, vendar nove tehnologije omogočajo organizacijam, da veliko pogosteje preizkušajo nove pakete, kar znatno zmanjša stroške takšnih študij in pospeši časovni načrt.


Oblikujte in zagotovite prepričljive programe skupnih nagrad z orodjem za optimizacijo ugodnosti, ki povratne informacije zaposlenih samodejno spremeni v popoln paket ugodnosti

  • Privabite najboljše kandidate s konkurenčnimi kompenzacijskimi paketi in ugodnostmi;
  • Samodejno si oglejte paket optimalnih ugodnosti za vaš proračun na podlagi povratnih informacij zaposlenih;
  • Simulacija ugodnosti v realnem času prikazuje učinek posamezne možnosti.

  


 ExitSurveySoftwareIntegrations 2

 

Takojšnja povratna informacija. Takojšnje ukrepanje.

 

Nič več čakalnih mesecev za pregled paketa ugodnosti - z orodjem Benefits Optimizer lahko vse naredite takoj. Zmogljive združene analize podatke analizirajo v realnem času, tako da vidite rezultate takoj, ko zaposleni odgovorijo na vprašalnik.

 

 

 

 

 


Stat Graph2x

 

Najboljši paketi, že po proračunu

 

Uravnoteženje proračunov in zadovoljstva zaposlenih ni nikoli enostavno. Z orodjem Benefits Optimizer lahko vidite spremembe, ki bodo imele največji vpliv na vaše ljudi, hkrati pa se držite svojega proračuna.

 

 

 


Filter2x

 

Sledite stalnim spremembam

 

Ko so na voljo nove ugodnosti ali se zahteve zaposlenih spremenijo, se lahko hitro prilagodite preizkusu novih paketov - brez drage analize ali čakanja na poročilo. Optimizator ugodnosti je mogoče izkoristiti kadar koli, ne le ob načrtovanih letnih pregledov.

 

 

 


 

 

OBIŠČITE NAS

Dejavniki Uspeha d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

STIK Z NAMI 24/7

Telefon: +386 (0)1 500-8118

Email: info@dejavniki.si

DELOVNI ČAS

Ponedeljek - Petek 

8:00 - 16:00