exit interview survey software 1

 

 

 

Obdržite najboljše zaposlene s povratno informacijo odhajajočih

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Povratne informacije zaposlenih, ki odhajajo in tistih, ki se nahajajo v različnih skupinah za vzdrževanje stikov s podjetjem lahko pomaga HR liderima pri razumevanju ključnih dejavnikov odhoda in prepoznavanju področji na katera se bodo osredotočili, da obdržijo svoje najboljše ljudi. Programska oprema za izhodne razgovore vam omogoča, da se od osebnih intervjujev premaknete k pristopu, ki temelji bolj na podatkih in zbira vse vaše izhodne podatke in povratne informacije na eni platformi, ki jo je treba analizirati. Qualtricsov del modula Employee Experience za izstop zaposlenih ponuja celoten vpogled v zaposlene v realnem času, ki ga podpira umetna inteligenca za obdelavo besedila in statistično analitiko. To pomeni, da lahko poslušate zaposlene v celotnem življenjskem ciklu, primerjate svojo organizacijo z merili izstopa zaposlenih in določite prave ukrepe za oblikovanje zveste, zavzete in produktivne delovne sile.


 ExitinterviewSurveySoftwareDashboard

Ugotovite zakaj vaši najboljši zaposleni zapuščajo delovna mesta, in spodbujajte ukrepe v celotni organizaciji, da zmanjšate neželene izgube. Z vpogledi v izhod zaposlenega v realnem času imate potrebne podatke, da obdržite vrhunske talente in ustvarite srečnejše ter bolj zavzete zaposlene.

  • Izboljšajte svojo neželeno fluktuacijo in zadržite najboljše talente;
  • Ugotovite ključne dejavnike fluktuacije in določite področja za ukrepanje;
  • Ustvarite sprotna opozorila za ključne zaposlene in pravočasno preprečite odhod;
  • Uporabite povratne informacije nekdanjih zaposlenih za spodbujanje izboljšav v celotni organizaciji in življenjskem ciklu zaposlenih;
  • Spremljajte vpliv svojih izboljšav na vse, od zavzetosti do vpliva na zaposlene na najnižji ravni.

 


Pravi podatki vedno na dosegu roke

 

Pripravljen vedno, takrat ko ga najbolj potrebujete

Hitro zaženite in ukrepajte s najboljšim programom v svoji klasi za izhod zaposlenih, vgrajen neposredno v platformo Qualtrics XM. Ali ga želite prilagoditi? Brez skrbi - z intuitivnim izdelovalcem vprašalnikov in nadzornim ploščami lahko v nekaj sekundah naredite spremembe, ne da bi potrebovali kodiranje ali podporo IT.

Ne zamudite utripa

Oglejte si vse podatke v realnem času z vpogledi, ki se samodejno delijo z ljudmi, ki prinašajo največjo dodatno vrednost podjetju. Ko se pojavi težava, lahko hitro ukrepate, da izboljšate izkušnjo in obdržite svoje najboljše ljudi.

Vpogledi z resničnim vplivom

Oglejte si vse kar morate storiti, da vplivate na hitrost odhoda z zmogljivo, avtomatizirano statistično analizo, ki za vas najde vrzeli. Poleg tega z vgrajenimi orodji za načrtovanje ukrepov lahko zagotovite, da bodo vaše izboljšave še naprej delovale.


 ExitSurveySoftwareIntegrations 2

 

The heavy lifting done for you

Avtomatizirajte povratne informacije o izstopu z integracijami v sistem HRIS. Preprosto nastavite svoje pogoje in zaposleni bodo samodejno prejeli zahtevo za povratno informacijo v času, ki je pravi zanje. To pomeni, da lahko zajamete odprte in iskrene povratne informacije, kako bi se HR tim osredotočila na te povratne informacije in jih upošteva pri načrtovanju izboljšanja izkušnje zaposlenih.

 

 

 

 


Stat Graph2x

 

Inteligentna analitika za zavzetost zaposlenih

 

 

  • Naredite vpogled v komentarje povratnih informacij s Text iQ možnostjo, ki za vas semantično obdeluje in točkuje besedilo
  • Z nekaj kliki zaženite podrobne statistične analize in pridobite priporočila s Stats iQ
  • Ustvarite opozorila o tveganju izgube in ukrepajte zgodaj, da preprečite odhod zaposlenih z napovednim modeliranjem iz Predict iQ

 


Filter2xRazumeti vpliv svojih izboljšav

Vzpostavite povezavo med povratnimi informacijami na različnih stopnjah življenjskega cikla zaposlenega in ugotovite katere vzvode potegniti in kdaj, da boste lahko imeli največji vpliv na zmanjšanje fluktuacije. Z vsemi povratnimi informacijami zaposlenih na eni sami platformi lahko razumete vpliv vsake interakcije na celotno izkušnjo zaposlenega in kako ti ukrepi vplivajo na vaše najpomembnejše meritve.

 

To pomeni, da boste prepoznali ključni trenutek za ukrepanje, kako biste znižali fluktuacijo ter spodbudili najboljše zaposlene, da ostanejo dlje časa na podjetju.

 


 

 

OBIŠČITE NAS

Dejavniki Uspeha d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

STIK Z NAMI 24/7

Telefon: +386 (0)1 500-8118

Email: info@dejavniki.si

DELOVNI ČAS

Ponedeljek - Petek 

8:00 - 16:00