exit interview survey software 1

 

 

 

Razvijte svoj tim s 360 povratno informacijo

 

 

 

 

 

 

360-stopinjske povratne informacije zaposlenih ponujajo celosten pogled na uspešnost zaposlenih s postopkom zbiranja povratnih informacij s strani vodje, sodelavcev in neposredno podrejenih. Občasno so vključeni tudi zunanji svetovalci ali prodajalci, ki redno sodelujejo z zaposlenim. Preprosto povedano, 360-stopinjske ocene več ocenjevalcev obravnavajo pomembne kompetence in nudijo vodjem, sodelavcem in neposredno podrejenim pomembne povratne informacije o razvoju, ki jih drugače morda ne bodo delili.


 ExitinterviewSurveySoftwareDashboard

Razvijte bolj uspešne zaposlene in močnejše ekipe s 360-stopinjsko povratno informacijo, ki spodbuja razvoj, produktivnost in zavzetost.

  • Avtomatizirajte postopek s hitrejšimi in enostavnejšimi načini podajanja povratnih informacij;
  • Omogočite vodje, da vodijo bolj učinkovite pogovore na podlagi trendov in analiz iz 360°;
  • Poskrbite za prilagojena poročila zaposlenim in zaščitite anonimnost ocenjevalcev z vgrajenimi funkcijami zaupnosti.

 

 

 

 

 

 


Samodejni, uporabni 360 razvojni pregledi

 

Preprostejše, hitrejše in ugodnejše

Le v nekaj minutah zaženite strokovno zasnovane 360 ocene s predhodno vgrajenimi vprašalniki in programi za ocenjevanje. Želite posodobiti nabor vprašanj? Brez težav vam bo pomagal naš prilagodljivi ustvarjalec anket, da jih v kratkem času posodobite in celo dodate napredno razvejanje in s tem lahko različnim skupinam prikazujete različna vprašanja, pri čemer ni treba oddajati dragih zahtev za spremembe zunanjemu ponudniku.

Hitre povratne informacije, brez preganjanja

Pošljite vodjam takojšnje povratne informacije o njihovih neposrednih podrejenim, prejemajte posodobitve v realnem času, da vidite, kateri ocenjevalci so opravili svoje preglede in dostopajte do prilagojenih seznamov opravil.

Koristni razvoj pregledi

Hitro in enostavno ugotovite, kam usmeriti razvoj najboljših zaposlenih. Vodje v realnem času prejmejo poročila, ki določajo prednosti in področja za izboljšave za vsakega člana ekipe. Dodatno, vodje lahko, z že vgrajenim orodjem, načrtujejo in opredelijo izboljšave veščin svojih zaposlenih.


 ExitSurveySoftwareIntegrations 2

 

Povezani vpogledi v celotnem življenjskem ciklu zaposlenega

Ste se kdaj vprašali, kako razvoj zaposlenih vpliva na vaše ključne metrike, kot so produktivnost, zavzetost in izčrpanost? Z Qualtrics XM boste imeli vse povratne informacije in podatke iz celotnega življenjskega cikla zaposlenih na eni sami platformi. Tako se lahko vidite, kako vaše pobude za razvoj zaposlenih vplivajo na poslovanje in pomagajo, da so zaposleni dlje zavzeti, produktivni in da ostanejo več časa na podjetju.

 

 


Stat Graph2x

 

Vsi vpogledi brez težav

 

Prihranite čas pri upravljanju postopka pregledovanja z avtomatiziranimi 360 pregledi - z API-ji v vaš HRIS se zahteve in opomniki za povratne informacije zaposlenih samodejno pošljejo, tako da porabite manj časa za upravljanje procesa 360.

 

 

 

 

 

 


Filter2xSpodbujajte zvišanje produktivnosti v celem podjetju

Omogočite vodjam na vseh ravnah, da upravljajo s spremembami ter spremljajo njihov proces. Z že S prilagodljivimi in vnaprej sestavljenimi akcijskimi načrti lahko vodje določijo roke, sodelujejo z drugimi vodji ali člani ekipe in opišejo posebne naloge, ki jih morajo opraviti za dosego rezultatov.

 

Na tej poti jih boste lahko spremljali s poročili o načrtovanju akcij, ki olajšajo sledenje napredku po skupinah, oddelkih in skupini opravil, tako da boste lahko videli, kam morate usmeriti svojo energijo, da boste vodjam pomagali dosežt njihove izboljšave.

 


 

 

OBIŠČITE NAS

Dejavniki Uspeha d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

STIK Z NAMI 24/7

Telefon: +386 (0)1 500-8118

Email: info@dejavniki.si

DELOVNI ČAS

Ponedeljek - Petek 

8:00 - 16:00